Het zaterdagteam van Goes (rood) won zaterdag met 1-3 bij Veere. Het vlaggenschip van de club, dat uitkomt in de derde divisie, speelde niet. De thuiswedstrijd tegen FC Lisse werd afgelast vanwege een onbespeelbaar veld.
Volledig scherm
Het zaterdagteam van Goes (rood) won zaterdag met 1-3 bij Veere. Het vlaggenschip van de club, dat uitkomt in de derde divisie, speelde niet. De thuiswedstrijd tegen FC Lisse werd afgelast vanwege een onbespeelbaar veld. © René van der Vliet

Lees hier alles over het Zeeuwse zaterdagvoetbal

OVERZICHTVLISSINGEN - Dubbel pech dit weekeinde voor het Zeeuwse amateurvoetbal. Behalve het coronavirus gooide ook het weer nu voor veel teams roet in het eten. Maar ook het bescheiden programma zorgde zaterdag voor de nodige hoogtepunten.

  1. Bezieling houdt ‘ongewone’ trainer De Kunder voor langere tijd in Spui
    PREMIUM

    Bezieling houdt ‘ongewone’ trainer De Kunder voor langere tijd in Spui

    SPUI - Een coronabesmetting, het overlijden van zijn vader en de weer abrupte onderbreking van het voetbalseizoen: 2021 is voor Marc de Kunder (55) een regelrecht rampjaar. Zijn ei kon hij de eerste maanden van het jaar kwijt in een nieuwe hobby, waarmee hij menigeen de wenkbrauwen deed fronsen. Maar met het voetbal is hij nog lang niet klaar, zo verlengde hij onlangs zijn contract bij zaterdag-vierdeklasser Spui met maar liefst drie seizoenen.