Volledig scherm
Oostkapelle komt volgend seizoen op voetbalgebied samen in actie met Domburg. © Lex De Meester

Leden geven klap op fusie van clubs uit Oostkapelle en Domburg

OOSTKAPELLE - De voorgenomen fusie tussen de voetbalverenigingen Oostkapelle, Domburg, sportvereniging DOK en Sportdorp Oostkapelle is donderdagavond bekrachtigd door de leden van de clubs. De fusiebesprekingen werden een jaar geleden ingezet en vanaf juli gaan de clubs samen verder. Over een naam wordt nog nagedacht.

De voetbalverenigingen Oostkapelle en Domburg werken bij een deel van de jeugd al langer tot tevredenheid samen. De wedstrijden van het eerste en tweede elftal zullen in Oostkapelle worden gespeeld. De overige teams wisselen hun wedstrijden af over beide complexen.

De nieuwe club biedt een scala van sportactiviteiten, zoals voetbal, gymnastiek, judo, badminton, dynamic tennis, wandelen, hardlopen, bootcamp, mountainbike activiteiten en fietsentochten voor ouderen. Er wordt samenwerking gezocht met instanties zoals Welzijn Veere om de verworvenheden van Sportdorp Oostkapelle te garanderen.

De Stuurgroep Fusie, die het traject leidt, bestaat uit Rob Flipse (voorzitter DOK), Ramon Vader (interim-voorzitter vv Domburg), Hans Barth (voorzitter vv Oostkapelle) en voorzitter Patrick Vader (Sport Zeeland).

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zoektocht naar kampioensschaal Terneuzense Boys krijgt nieuwe wending

    Zoektocht naar kampioens­schaal Terneuzen­se Boys krijgt nieuwe wending

    TERNEUZEN - De kampioensschaal van Terneuzense Boys is nog steeds niet teruggevonden, maar inmiddels heeft de eerste selectie van de Zeeuws-Vlaamse club wel een aanwijzing ontvangen dat de trofee niet bij het vuilnis is beland. Dinsdag lag er een witte envelop bij de ingang van het complex van de kampioen van de tweede klasse zaterdag. In die envelop zat een foto van de schaal, genomen in Terneuzen, bij de jachthaven aan de Otheense Kreek.