Volledig scherm
John de Frel (rechts) neemt na dit seizoen afscheid van Kapelle. © Johan vd Heijden

Laatste seizoen trainer De Frel bij derdeklasser Kapelle

KAPELLE - John de Frel is aan zijn laatste seizoen als trainer van Kapelle bezig. De zaterdag-derdeklasser laat weten dat beide partijen in goed overleg hebben besloten het contract van de oefenmeester niet te verlengen.

De Frel is momenteel aan zijn tweede seizoen bezig als hoofdtrainer van Kapelle. Na tien wedstrijden bezet het in de derde klasse A de zesde plaats. De laatste twee duels met Bevelanders (2-1) en Zaamslag (3-4) leverden een nederlaag op.

Alles over de trainerswisselingen in het Zeeuwse amateurvoetbal in onze Trainerstombola.

  1. Nog een paar maanden en dan valt het doek voor Zeeland Sport

    Nog een paar maanden en dan valt het doek voor Zeeland Sport

    VLISSINGEN - De voetbalvereniging Zeeland Sport, die ook nog een kleine biljartafdeling heeft, houdt aan het einde van dit seizoen op te bestaan. Tijdens een algemene ledenvergadering heeft het bestuur van de zaterdag-vierdeklasser een volmacht gekregen van een meerderheid van de aanwezige leden om het opdoeken van de club formeel voor te bereiden. Daarmee valt komende zomer het doek voor de in 1955 opgerichte Vlissingse club.
  2. Dylan 'Eagle' kan Bruse Boys zelfs in de Verenigde Staten niet loslaten

    Dylan 'Eagle' kan Bruse Boys zelfs in de Verenigde Staten niet loslaten

    BURGH-HAAMSTEDE - Woorden schieten voor Dylan Adelaar (21) tekort als hij wil beschrijven hoe mooi hij het leven vindt als speler van het voetbalteam van de Louisiana State University (LSUS). De enige baaldagen die hij het afgelopen halfjaar had in de Verenigde Staten waren zaterdagen. Dan kwam zijn vorige club Bruse Boys namelijk in actie in de eerste klasse, vaak zonder succes. ,,Helaas heb ik tegen Deltasport (4-1-nederlaag) zelf ook weinig voor elkaar kunnen krijgen’’, sombert hij nog wat na, terugblikkend op het afgelopen weekend.