Volledig scherm
John de Frel (rechts) neemt na dit seizoen afscheid van Kapelle. © Johan vd Heijden

Laatste seizoen trainer De Frel bij derdeklasser Kapelle

KAPELLE - John de Frel is aan zijn laatste seizoen als trainer van Kapelle bezig. De zaterdag-derdeklasser laat weten dat beide partijen in goed overleg hebben besloten het contract van de oefenmeester niet te verlengen.

De Frel is momenteel aan zijn tweede seizoen bezig als hoofdtrainer van Kapelle. Na tien wedstrijden bezet het in de derde klasse A de zesde plaats. De laatste twee duels met Bevelanders (2-1) en Zaamslag (3-4) leverden een nederlaag op.

Alles over de trainerswisselingen in het Zeeuwse amateurvoetbal in onze Trainerstombola.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Roy Hendriksen: veel en hard werken in Lissabon
    PREMIUM

    Roy Hendriksen: veel en hard werken in Lissabon

    LISSABON - Zondag zag hij vanaf de tribune hoe Bas Dost met twee goals de overwinning tegen Chaves (2-1) binnensleepte. Een dag later werd hij in de schaduw van Marcel Keizer gepresenteerd als assistent van de nieuwe hoofdtrainer, dinsdag stonden de Nederlanders voor het eerst met de door interlands uitgedunde selectie van Sporting op het trainingsveld. Roy Hendriksen gaf zijn ogen en oren de afgelopen dagen goed de kost en weet dat dit een prachtige stap is. ,,Alles is hier aanwezig om topprestaties te leveren’’, zei de 49-jarige Middelburger.