Volledig scherm
Thomas de Ridder. © Dirk-Jan Gjeltema

Kruiningen stelt De Ridder aan als opvolger van Raats

KRUININGEN - Thomas de Ridder is vanaf komend seizoen hoofdtrainer bij zaterdag-derdeklasser Kruiningen. De oefenmeester is momenteel bezig aan zijn derde en laatste seizoen bij VCK, klassegenoot van de Kruiningers. 

Bij Kruiningen volgt De Ridder Will Raats op. Hij gaf eind vorig jaar te kennen na tweeënhalf seizoen toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Momenteel staat hij met Kruiningen op de elfde plaats.

De Ridder staat er met VCK na elf speelronden een stuk beter voor. Met de ploeg uit Koudekerke bezet hij de derde plaats op de ranglijst met acht punten en een wedstrijd minder dan koploper Yerseke.

VCK vond in Evert Wisse al een opvolger voor De Ridder. Lees alles over de trainerswisselingen in het Zeeuwse amateurvoetbal in onze Trainerstombola.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hoek kan in Friesland plek in de play-offs veiligstellen

    Hoek kan in Friesland plek in de play-offs veiligstel­len

    HOEK – Hugo Vandenheede is in het verleden wel al eens op vakantie geweest in Friesland, maar hij speelde er als voetballer of trainer nog nooit een wedstrijd. Ver van huis kan hij zaterdagmiddag met zijn ploeg de eerste prijs van het seizoen binnenhalen. Bij een overwinning op ONS Sneek is Hoek winnaar van de tweede-periodetitel en plaatst het zich voor de play-offs om promotie naar de tweede divisie. ,,We weten wat de opdracht is’’, zegt de Belgische trainer.