Kris van Meele.
Volledig scherm
PREMIUM
Kris van Meele. © Camile Schelstraete

Kris van Meele staat bij Hontenisse tussen twee kampen in

KLOOSTERZANDE - Echt rustig was het dit seizoen nooit in Kloosterzande, als gevolg van een grote verjongingskuur bij Hontenisse. Dat trainer Ad Roovers na deze competitie - samen met assistent Cees de Pooter - moet wijken, viel ook niet bij iedereen in goede aarde. De bijna 28-jarige centrumspits Kris van Meele bekijkt het allemaal een beetje vanaf de zijkant.

‘Niet echte een handige start van het seizoen’, noemt hij zijn afwezigheid bij de eerste twee competitiewedstrijden vanwege een vakantie. Van Meele speelde zijn wedstrijden daardoor in eerste instantie bij het tweede elftal, om daarna toch een basisplaats te veroveren. Dat was echter van korte duur. ,,Toen raakte ik wel even mijn motivatie kwijt”, vertelt de clubman. ,,Dit is mijn negende seizoen in het eerste. Natuurlijk speel ik het liefst in het vlaggenschip, maar van mij hoeft het niet per se meer ten koste van alles.”

 1. Als het aan De Visser ligt, laat VC Vlissingen de zondagtak vallen
  PREMIUM

  Als het aan De Visser ligt, laat VC Vlissingen de zondagtak vallen

  VLISSINGEN - Samen met Rob Vergouwen hield Johan de Visser in 2010 VC Vlissingen in leven. In de jaren die volgden groeide zakenman De Visser bij de Walcherse voetbalvereniging uit tot een belangrijke steunpilaar. Die tijd is nu voorbij, benadrukt hij tijdens een interview meerdere keren. Als het aan De Visser ligt stopt VC Vlissingen met de zondagtak en wordt er geld en energie in de uitgeholde jeugdafdeling gestoken. Al heeft hij binnen het bestuur van de club nog weinig medestanders. ,,Want VC Vlissingen wordt geregeerd door emotie.’’
 2. Uit de krant van 12 november 2016: Iedere dag voetbal, dat is wat Verhoene wil
  PREMIUM
  uit het archief

  Uit de krant van 12 november 2016: Iedere dag voetbal, dat is wat Verhoene wil

  Nu het coronavirus iedereen aan huis bindt, duikt de sportredactie van de PZC in het rijke archief. Mooie verhalen uit het recente verleden komen nogmaals online. Vandaag: verslaggever Barry van der Hooft ging op bezoek bij trainer Kenny Verhoene in Jena. ,,Je weet niet hoe het loopt in het leven. Je kunt bijvoorbeeld ziek worden en dan is het ineens over. Daarom geniet ik heel erg van wat ik nu doe.”