Volledig scherm
PREMIUM
Taurus Krajenbrink op de sluizen in Hansweert. ,,De nieuwe dijkversterking kan ook meteen het einde van de club zijn.’’ © Johan Van Der Heijden

Krajenbrink teleurgesteld in Hansweertse Boys: ‘Ik zet geen stap meer op dat veld’

HANSWEERT - Thuis keken ze uit op het veld. Je kunt zeggen dat Hansweertse Boys altijd in zijn leven is geweest. Taurus Krajenbrink (57) kan er mooi over vertellen. Hoe clubliefde groeit en soms een knauw krijgt. Als jong ventje wachten en smachten tot de training begint. In de pruimenboomgaard bij het veld, waar natuurlijk wel eens een pruim werd gepikt. De lange Adriaan Nieuwenhuijse was er ook vaak bij.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Flinke straffen voor Vlissingen-duo: Ben Sellam meer dan een jaar aan de kant, Roemeratoe enkele maanden

    Flinke straffen voor Vlissingen-duo: Ben Sellam meer dan een jaar aan de kant, Roemeratoe enkele maanden

    VLISSINGEN – De tuchtcommissie amateurvoetbal van de KNVB heeft Vlissingen-spelers Milton Roemeratoe en Karim Ben Sellam een straf opgelegd voor de incidenten waar de spelers bij waren betrokken tijdens het duel met FC Boshuizen. Ben Sellam kreeg de langste schorsing, bevestigt een woordvoerder van de tuchtcommissie tegenover deze krant. De reservedoelman van de zondag-eersteklasser moet in totaal vijftien maanden toekijken. Roemeratoe staat in totaal vier maanden aan de kant. Beide spelers hebben vier werkdagen de tijd om in beroep te gaan.