Volledig scherm
stockpzc stockadr voetbal © -

Kostbare nederlaag voor reserves van Groene Ster

ROOSENDAAL - In de strijd om de titel in de topklasse van het landelijk zaalvoetbal leed Groene Ster 2 woensdagavond een kostbare nederlaag in de uitwedstrijd tegen Bristol Team/Osaka 1. In Roosendaal werd het na een 2-2-ruststand 5-3, waardoor Groene Ster 2 nu één verliespunt meer heeft dan koploper CFM/Transito.

De nederlaag was niet nodig, omdat de Vlissingers de hele wedstrijd de bovenliggende partij waren. De thuisploeg bleef wel lang aanklampen, maar leek in de slotfase onder de druk van Groene Ster 2 te bezwijken. Via twee counters werd het tegen de verhoudingen in echter van 3-3 5-3.

Voor Groene Ster 2 scoorden in de eerste helft Badr Belhadj (0-1) en Mohammed Alhajaji (1-2). Na de hervatting bracht Salim Sandee de tussenstand van 3-2 op 3-3. Voor Groene Ster 2 staan in de topklasse nog vier wedstrijden op het programma. CFM/Transito kwam al één keer meer in actie.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Jager stapt over van Twente naar Hoek
    PREMIUM

    De Jager stapt over van Twente naar Hoek

    HOEK - Ruben de Jager (21) is dit seizoen speler van Hoek. De aanvaller trainde de afgelopen weken al mee met de derdedivisionist en kwam voor het weekend tot een akkoord met de club. Hoek heeft de overschrijving van De Jager meteen ingediend bij de KNVB. De inwoner van Lewedorp komt over van FC Twente en bij zijn nieuwe club hopen ze dat hij speelgerechtigd is voor het duel van zaterdag met ADO’20, in de eerste kwalificatieronde van de KNVB beker.