Volledig scherm
stockpzc stockadr voetbal © -

Kostbare nederlaag voor reserves van Groene Ster

ROOSENDAAL - In de strijd om de titel in de topklasse van het landelijk zaalvoetbal leed Groene Ster 2 woensdagavond een kostbare nederlaag in de uitwedstrijd tegen Bristol Team/Osaka 1. In Roosendaal werd het na een 2-2-ruststand 5-3, waardoor Groene Ster 2 nu één verliespunt meer heeft dan koploper CFM/Transito.

De nederlaag was niet nodig, omdat de Vlissingers de hele wedstrijd de bovenliggende partij waren. De thuisploeg bleef wel lang aanklampen, maar leek in de slotfase onder de druk van Groene Ster 2 te bezwijken. Via twee counters werd het tegen de verhoudingen in echter van 3-3 5-3.

Voor Groene Ster 2 scoorden in de eerste helft Badr Belhadj (0-1) en Mohammed Alhajaji (1-2). Na de hervatting bracht Salim Sandee de tussenstand van 3-2 op 3-3. Voor Groene Ster 2 staan in de topklasse nog vier wedstrijden op het programma. CFM/Transito kwam al één keer meer in actie.

  1. Dylan 'Eagle' kan Bruse Boys zelfs in de Verenigde Staten niet loslaten

    Dylan 'Eagle' kan Bruse Boys zelfs in de Verenigde Staten niet loslaten

    BURGH-HAAMSTEDE - Woorden schieten voor Dylan Adelaar (21) tekort als hij wil beschrijven hoe mooi hij het leven vindt als speler van het voetbalteam van de Louisiana State University (LSUS). De enige baaldagen die hij het afgelopen halfjaar had in de Verenigde Staten waren zaterdagen. Dan kwam zijn vorige club Bruse Boys namelijk in actie in de eerste klasse, vaak zonder succes. ,,Helaas heb ik tegen Deltasport (4-1-nederlaag) zelf ook weinig voor elkaar kunnen krijgen’’, sombert hij nog wat na, terugblikkend op het afgelopen weekend.