Michel Leonhart tijdens zijn eerste training bij Goes in gesprek met Jarreau Manuhuwa (rechts), die volgend seizoen bij ASWH speelt.
Volledig scherm
PREMIUM
Michel Leonhart tijdens zijn eerste training bij Goes in gesprek met Jarreau Manuhuwa (rechts), die volgend seizoen bij ASWH speelt. © Marcelle Davidse

Kortstondig dienstverband bij Goes gaf Michel Leonhart een boost

videoGOES - Zonder een wedstrijd op de bank eindigt de samenwerking tussen Goes en Michel Leonhart. De KNVB maakte dinsdag bekend dat er een streep gaat door het huidige voetbalseizoen. Leonhart had de derdedivisionist welgeteld twee trainingen onder zijn hoede. ,,Ik heb me nauwelijks kunnen voorstellen.”

Na maanden van onzekerheid rondom de trainerskwestie bij Goes kwam er begin maart duidelijkheid. Leonhart, in het bezit van de vereiste trainerslicentie, naam het stokje over van interim-trainer Daan Eikenhout. Daardoor bleef de club een geldboete en vier winstpunten in mindering bespaard. De coronacrisis zorgt er echter voor dat het dienstverband van de Zeeuws-Vlaming beperkt blijft tot enkele weken. De voetbalband beëindigt het seizoen per direct. ,,Een wijze beslissing”, meent Leonhart.