Jorden Takiddine (archiefbeeld)
Volledig scherm
Jorden Takiddine (archiefbeeld) © mark neelemans input output

Koewacht en Jorden Takiddine blijven elkaar trouw

KOEWACHT - Trainer Jorden Takiddine staat ook volgend jaar voor de groep bij RKVV Koewacht. Dinsdag werd bekend dat de club zijn contract heeft verlengd.

Takiddine is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen bij Koewacht. De ploeg strijd momenteel tegen degradatie uit de 4e klasse A op zondag, maar bestuur en spelersgroep ‘staan unaniem achter de trainer’, laat de club weten. ,,We gaan er alles aan doen om directe handhaving te realiseren.‘’

 1. Uit de krant van 12 november 2016: Iedere dag voetbal, dat is wat Verhoene wil
  PREMIUM
  uit het archief

  Uit de krant van 12 november 2016: Iedere dag voetbal, dat is wat Verhoene wil

  Nu het coronavirus iedereen aan huis bindt, duikt de sportredactie van de PZC in het rijke archief. Mooie verhalen uit het recente verleden komen nogmaals online. Vandaag: verslaggever Barry van der Hooft ging op bezoek bij trainer Kenny Verhoene in Jena. ,,Je weet niet hoe het loopt in het leven. Je kunt bijvoorbeeld ziek worden en dan is het ineens over. Daarom geniet ik heel erg van wat ik nu doe.”
 2. Gemengde gevoelens bij Terneuzense Boys
  PREMIUM
  video

  Gemengde gevoelens bij Terneuzen­se Boys

  TERNEUZEN - Terneuzense Boys bivakkeerde het hele seizoen in de onderste regionen van de zaterdag eerste klasse, maar door het besluit van de KNVB om dit seizoen af te sluiten zonder degradanten of promovendi, is de club gered van degradatie. Toch is er bij trainer Hubert van den Hemel nog weinig sprake van blijdschap. ,,Ik zou liever degraderen naar de vierde klasse, als we morgen dan allemaal weer gezond het veld op zouden kunnen gaan.”