Door de promotie van Vogelwaarde (groene shirts) staat de derby tegen Hontenisse komend seizoen ook weer op het programma.
Volledig scherm
Door de promotie van Vogelwaarde (groene shirts) staat de derby tegen Hontenisse komend seizoen ook weer op het programma. © Camile Schelstraete

KNVB heeft cadeau voor jubilaris Vogelwaarde: promotie naar vierde klasse

VOGELWAARDE - Vogelwaarde speelt komend seizoen in de vierde klasse van het zondagvoetbal. De Zeeuws-Vlaamse club, die deze week 75 jaar bestaat, kreeg woensdag bericht van de KNVB dat de nummer drie van de vijfde klasse in het seizoen 2020-2021 een treetje hoger uit mag komen.

  1. Borsele Sloepoort Cup gaat in aangepaste vorm op 12 augustus van start

    Borsele Sloepoort Cup gaat in aangepaste vorm op 12 augustus van start

    NIEUWDORP – De 34ste editie van de Borsele Sloepoort Cup gaat deze zomer definitief door, al wordt het toernooi wel in aangepaste vorm afgewerkt. Het wedstrijdschema is vastgesteld in samenspraak met de gemeente Borsele, alle duels duren geen 45 maar 90 minuten en Terneuzense Boys en Kloetinge onder 23 zijn in poule A de vervangers van de zondagtak van VC Vlissingen. De eerste duels worden op woensdag 12 augustus gespeeld, op de velden van SV Nieuwdorp.