Volledig scherm
© Thinkstock

Kloetinge trakteert Heinenoord op eerste puntenverlies

HEINENOORD - In de eerste klasse C van het zaterdagvoetbal heeft Kloetinge een punt gepakt bij Heinenoord, dat de eerste twee wedstrijden van het seizoen won. In Zuid-Holland werd het 1-1.

In de eerste helft kreeg Kloetinge wat kansen, maar kwamen beide ploegen niet tot scoren. Bij rust stond het dan ook 0-0.

Na de pauze viel er meer te beleven. In de eerste minuut na rust maakte Guido Luiten de 1-0 namens de thuisploeg en nog geen vijf minuten later moest hij het veld met rood verlaten. De spits had nagetrapt.

Tegen tien man slaagde Kloetinge erin gelijk te maken. Uit een voorzet van invaller Xander van der Poel kopte Tom Wuyts na 57 minuten de 1-1 binnen. Dit was meteen de eindstand.

Overigens sloot ook Kloetinge het duel met tien man af. Jaap Esser pakte tien minuten voor tijd zijn tweede gele kaart en moest dus, net als Luiten een half uur eerder, het veld verlaten.

Heinenoord-Kloetinge 1-1. 46. Guido Luiten 1-0, 57. Tom Wuyts 1-1. Rode kaart: 51. Guido Luiten (Heinenoord), 81. Jaap Esser (Kloetinge, twee keer geel).