Kloetinge start ‘Project 2020' met zege, Terneuzense Boys onderuit

EERSTE KLASSE C | Video'sVLISSINGEN - Kloetinge is goed begonnen aan het seizoen in de eerste klasse C van het zaterdagvoetbal. Met tien man werd het 3-0 tegen Sliedrecht. Promovendus Terneuzense Boys ging bij de entree in de eerste klasse onderuit tegen WNC: 0-3.

Kloetinge-Sliedrecht 3-0: Voor Kloetinge geldt dit jaar maar één ding: promoveren naar de hoofdklasse. Onder de naam ‘Project 2020' wil de ploeg terugkeren op dat niveau. Het begin was goed, want Sliedrecht werd met 3-0 verslagen. Xander van der Poel opende voor rust de score en maakte er acht minuten voor tijd 2-0 van. Nieuwkomer Jeremy Hubregtse bepaalde de eindstand in blessuretijd op 3-0. Kloetinge stond toen al met tien man. Daan Esser kreeg halverwege de tweede helft, bij een 1-0-stand, zijn tweede gele kaart en dus rood.

Terneuzense Boys-WNC 0-3: Zeeuwse promovendi in de eerste klasse hebben het traditioneel lastig. Dat gold op de eerste speeldag ook voor Terneuzense Boys. Al na zeven minuten stond het zaterdag 0-1, door een doelpunt van Willem-Paul van der Heijden. Joel Sanaky maakte er na een halfuur 0-2 van. De bezoekers trokken de wedstrijd na de pauze definitief naar zich toe. Via Gideon Emanuels werd het 0-3. 

Volledig scherm
Terneuzense Boys (oranje shirts) ging zaterdag met 0-3 onderuit tegen WNC. © Camile Schelstraete
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement