Kyle Doesburg in gesprek met spelers en toeschouwers, nadat het duel tussen Oranje Wit en Kloetinge in de rust werd gestaakt vanwege een blessure bij de scheidsrechter.
Volledig scherm
Kyle Doesburg in gesprek met spelers en toeschouwers, nadat het duel tussen Oranje Wit en Kloetinge in de rust werd gestaakt vanwege een blessure bij de scheidsrechter. © Peter Verheijen

Kloetinge speelt zaterdag restant van duel met Oranje Wit

KLOETINGE - Eersteklasser Kloetinge komt zaterdag voor het eerst sinds 6 november weer in actie in competitieverband. In Dordrecht wordt de tweede helft van het eerder gestaakte duel met Oranje Wit uitgespeeld. Die wedstrijd werd op 16 oktober halverwege gestaakt, door een blessure bij scheidsrechter David Vriesenga.

  1. PZC Voetbal Podcast #10: Trainen in België, de cijfers van Luctor en interesse voor Hoek-spelers
    PODCAST

    PZC Voetbal Podcast #10: Trainen in België, de cijfers van Luctor en interesse voor Hoek-spe­lers

    VLISSINGEN - Niet alleen door corona werden dit weekeinde wedstrijden afgelast; ook op veel door regen kletsnat geworden velden kon zaterdag en zondag niet worden gevoetbald. Toch kwam een aantal Zeeuwse clubs de afgelopen dagen nog in actie. Vaak op kunstgras, zoals Hoek, Terneuzen en Hontenisse. Maar in Vogelwaarde speelden ze gewoon op natuurgras, ook omdat het voorlopig zomaar de laatste wedstrijd zou kunnen zijn. Het veld kan de komende weken dan wel herstellen.