Volledig scherm
PREMIUM
Vreugde bij de spelers van Kloetinge na het laatste fluitsignaal. © Johan Van Der Heijden

Kloetinge mag blijven dromen van de titel

KLOETINGE - Zaterdag-eersteklasser Kloetinge heeft goede zaken gedaan in de titelstrijd. Op eigen veld moest de ploeg van Marcel Lourens dinsdag een 1-0-voorsprong verdedigen, afgelopen zaterdag verkregen. Daar slaagde de thuisploeg moeiteloos in en dus neemt het de tweede plek over van SHO.

De thuisploeg begon met dezelfde elf spelers als zaterdag, toen het duel na één helft werd gestaakt door een blessure bij de scheidsrechter, en eigenlijk was er ten opzichte van drie dagen geleden weinig veranderd. De ploeg had controle over de wedstrijd, hield SHO ver van de goal en kwam nauwelijks in de problemen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Doelman Niels von Hout kopt winnende binnen voor Biervliet: ‘Geweldig om zo een wedstrijd te beslissen’
    PREMIUM

    Doelman Niels von Hout kopt winnende binnen voor Biervliet: ‘Geweldig om zo een wedstrijd te beslissen’

    BIERVLIET - Met nog twee duels voor de boeg kwam zondag zowel Vogelwaarde als Biervliet nog in aanmerking voor rechtstreekse degradatie uit de vierde klasse A. Halverwege de voorlaatste speelronde leek het erop dat de beslissing zou worden uitgesteld tot volgende week zondag. Dat dit niet gebeurde, dankt Biervliet aan zijn doelman Niels von Hout die in de slotfase uit een hoekschop de winnende treffer binnenkopte.