Volledig scherm
Ewoud van Troost (links) is één van de twee spelers van Terneuzense Boys die geselecteerd zijn voor Jong Zeeland. © Peter Nicolai

Kloetinge levert zeven spelers aan selectie van Jong Zeeland

VLISSINGEN – Met zeven voetballers is Kloetinge de hofleverancier voor de selectie van Jong Zeeland. Dit team speelt op zaterdag 27 juli een oefenwedstrijd tegen Jong Sparta, dat uitkomt in de tweede divisie. De aftrap van het duel is om 17.00 uur in Burgh-Haamstede gespeeld.

De Zeeuwse derdedivisionisten Hoek en Goes zijn niet vertegenwoordigd in de selectie. Zij zijn eind juli al  volop in voorbereiding op de competitie. Na Kloetinge levert Vlissingen met vier man het grootste aantal spelers aan de selectie. MZC’11 zit er met drie spelers bij.

In totaal zijn negen clubs vertegenwoordigd in de 22-koppige selectie.

Selectie Jong Zeeland: doelman Nando Pijnenburg (doelman), Klaas van Hecke, Jeroen de Jonge, Luuk van Vossen, Xander van der Poel, Marijn Wijkhuis, Valentijn van Keulen (allen Kloetinge), Gino Zuppelli, Joran Maliepaard, Renzo Roemeratoe, Eren Yildizturan (allen Vlissingen), Julian Nieuwland (Bruse Boys), Sander Backx, Rody Vermue, Kyle Tiggelhoven (allen MZC'11), Ewoud van Troost, Bart Gort (beiden Terneuzense Boys), Maarten Hazelaar, doelman Dion Aerssens (Oostkapelle), Rick Jonker (SSV'65), Mitchell de Nooijer (Luctor Heinkenszand), Stefan Quinten (Yerseke).

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement