Aidan Milot (rechts) valt bij Kloetinge in voor Valentijn van Keulen.
Volledig scherm
Aidan Milot (rechts) valt bij Kloetinge in voor Valentijn van Keulen. © Joep Zoeteweij

Kloetinge laat jeugdig trio doorstromen naar hoofdmacht

KLOETINGE - Drie spelers uit ‘Jong’ Kloetinge maken de overstap naar het eerste team. Het gaat om Aidan Milot, Rick de Vos en Huub Wolters. Het trio maakt de stap van de reservehoofdklasse naar de koploper in de eerste klasse C.

Wolters (20) maakte bijna een jaar geleden al zijn debuut in de groen-witte hoofdmacht, hij wordt per direct overgeheveld naar het eerste team. Milot (17) was dit seizoen met 16 jaar en 344 dagen bijna de jongste debutant ooit bij Kloetinge. Rick de Vos (17) is via NAC Breda en JVOZ weer op het oude nest terug. Zij stappen na de zomer definitief over naar het team van trainer Marcel Lourens.

 1. Als het aan De Visser ligt, laat VC Vlissingen de zondagtak vallen
  PREMIUM

  Als het aan De Visser ligt, laat VC Vlissingen de zondagtak vallen

  VLISSINGEN - Samen met Rob Vergouwen hield Johan de Visser in 2010 VC Vlissingen in leven. In de jaren die volgden groeide zakenman De Visser bij de Walcherse voetbalvereniging uit tot een belangrijke steunpilaar. Die tijd is nu voorbij, benadrukt hij tijdens een interview meerdere keren. Als het aan De Visser ligt stopt VC Vlissingen met de zondagtak en wordt er geld en energie in de uitgeholde jeugdafdeling gestoken. Al heeft hij binnen het bestuur van de club nog weinig medestanders. ,,Want VC Vlissingen wordt geregeerd door emotie.’’
 2. Uit de krant van 12 november 2016: Iedere dag voetbal, dat is wat Verhoene wil
  PREMIUM
  uit het archief

  Uit de krant van 12 november 2016: Iedere dag voetbal, dat is wat Verhoene wil

  Nu het coronavirus iedereen aan huis bindt, duikt de sportredactie van de PZC in het rijke archief. Mooie verhalen uit het recente verleden komen nogmaals online. Vandaag: verslaggever Barry van der Hooft ging op bezoek bij trainer Kenny Verhoene in Jena. ,,Je weet niet hoe het loopt in het leven. Je kunt bijvoorbeeld ziek worden en dan is het ineens over. Daarom geniet ik heel erg van wat ik nu doe.”