Volledig scherm

Kloetinge houdt slechts een punt over aan duel met LRC

KLOETINGE - Voor de derde week op rij is Kloetinge er niet in geslaagd te winnen. Na twee nederlagen op rij, waarvan één in het bekertoernooi, speelde de eersteklasser vanmiddag met 1-1 gelijk tegen LRC.

De bezoekers begonnen vrij sterk aan de wedstrijd en werden ook een aantal keer gevaarlijk. Maar de grootste kansen waren voor Kloetinge. Vooral Tom de Bonte was dichtbij een goal, maar zijn kopbal ging over het doel.

Aan de andere kant sloeg LRC even later wel toe. Een voorzet vanaf rechts werd bij de tweede paal hard ingeschoten door Mounir El Ouazizi. Doelman Matthew Lentink werd daarmee in de verre hoek geklopt.

Na rust kwam Kloetinge veel feller voor de dag en na een kwartier leidde dat tot de gelijkmaker van Remco van Tiggele. De aanvallende middenvelder trok vanaf de rechterkant naar binnen en schoot beheerst raak in de lange hoek.

De ploeg van trainer Arie van der Zouwen bleef daarna goed doordrukken, kreeg veel kansen en gaf zelf niets weg. Dit resulteerde echter niet in een nieuwe treffer, waardoor het bij 1-1 bleef.

Kloetinge-LRC 1-1. Mounir El Ouazizi 0-1, Remco van Tiggele 1-1.