Volledig scherm
PREMIUM
Jaap Esser (rechts), aanvoerder van Kloetinge, schermt de bal af in een duel met De Meeuwen-aanvaller Robin Dek. © Lex De Meester

Kloetinge heeft geloof in titel weer helemaal terug

ZOUTELANDE - Kloetinge rekende zaterdagmiddag zonder al te veel moeite af met De Meeuwen. In Zoutelande kwam de ploeg van Marcel Lourens, zonder zelf groots te spelen, in de Zeeuwse derby nauwelijks in de problemen. Een dubbelslag van Xander van der Poel zorgde voor een 0-2-eindstand. De uitslagen op andere velden zorgden na afloop voor de echte vreugde.

De emoties schoten na de wedstrijd in de gang van de kleedkamers alle kanten op. De Meeuwen droop teleurgesteld af, terwijl Kloetinge tevreden was met een zakelijke overwinning. Totdat de uitslagen van de concurrentie in de strijd om de titel zorgden voor ontlading bij spelers en trainers van de club uit Beveland. SHO verloor, Rijsoord zorgde met een late treffer voor teleurstelling, maar kwam uiteindelijk niet verder dan een gelijkspel.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zoektocht naar kampioensschaal Terneuzense Boys krijgt nieuwe wending

    Zoektocht naar kampioens­schaal Terneuzen­se Boys krijgt nieuwe wending

    TERNEUZEN - De kampioensschaal van Terneuzense Boys is nog steeds niet teruggevonden, maar inmiddels heeft de eerste selectie van de Zeeuws-Vlaamse club wel een aanwijzing ontvangen dat de trofee niet bij het vuilnis is beland. Dinsdag lag er een witte envelop bij de ingang van het complex van de kampioen van de tweede klasse zaterdag. In die envelop zat een foto van de schaal, genomen in Terneuzen, bij de jachthaven aan de Otheense Kreek.