Onder andere Klaas van Hecke (midden) speelt ook komend seizoen voor Kloetinge.
Volledig scherm
Onder andere Klaas van Hecke (midden) speelt ook komend seizoen voor Kloetinge. © Johan Van Der Heijden

Kloetinge geeft selectie meer vorm en verlengt met tien spelers

KLOETINGE - De selectie van Kloetinge voor komend seizoen krijgt steeds meer vorm. De koploper van de eerste klasse C van het zaterdagvoetbal heeft deze week de contracten van tien spelers verlengd.

Valentijn van Keulen (20), Luuk van Vossen (20), Klaas van Hecke (21), Marijn Wijkhuijs (22), Jeroen de Jonge (23), Ronaldo Meijer (25), Mitchell Braafhart (25), Roy Mulder (27), Jeremy Hubregtse (28) en Lionel Fitsch (31) zullen ook volgend seizoen weer in het groen-wit spelen. Het was een bewuste keuze van Kloetinge om al vroeg om de tafel te gaan met de spelers.

,,Door vroeg voor het einde van de competitie de selectie voor volgend seizoen al grotendeels rond te hebben, kunnen we ons volledig focussen op de competitie. Op dit moment staan alle neuzen dezelfde kant op, namelijk niks minder dan het kampioenschap in de eerste klasse en de bijbehorende promotie naar de hoofdklasse’’, aldus trainer Marcel Lourens. 

Eerder werd al bekend dat ook Rick de Vos (17), Aidan Milot (17) en Huub Wolters (20) de overstap naar het eerste elftal zouden maken. Bovendien worden Sylvio Hage (19), Tim de Winter (22) en Mart de Kroo (25) overgenomen van derdedivisionist Goes. Timo Jansen (SSV’65) en Daan en Jaap Esser (beiden Luctor Heinkenszand) gaan Kloetinge na dit seizoen verlaten.

,,De ambitie van de club is groot en daar hoort een gezonde mix van talenten uit de jeugdopleiding en spelers binnen de provincie die een directe versterking kunnen zijn bij. Met het verlengen en toevoegen van deze spelers maken we een stap in de goede richting’’, laat voorzitter Jan-Kees de Bruine weten.

  1. Bootcampinstructeur Joost Thoonen zet families nu online aan tot sporten

    Bootcampin­struc­teur Joost Thoonen zet families nu online aan tot sporten

    BIGGEKERKE - Niet alleen de competitieve sporters zitten thuis vanwege de maatregelen die zijn ingevoerd tegen de verspreiding van het coronavirus. Ook veel recreanten hebben momenteel een gedwongen pauze. Natuurlijk, een rondje lopen of fietsen kan nog steeds. Maar sporten in groepen is er even niet meer bij. Of toch wel? J0ost Thoonen van Active Lifestyle Club Middelburg geeft zijn bootcamps nu online en dat blijkt een groot succes.