Volledig scherm
PREMIUM
Klaas van Hecke hoopt volgende maand groen licht te krijgen om weer het veld op te mogen. © Johan van der Heijden

Klaas van Hecke en Rick de Punder hopen nog op speelminuten

GOES - De selectie van derdedivisionist Goes telt drie langdurig geblesseerden. Gehoopt wordt dat één van hen direct na de winterstop weer inzetbaar is. Een update over Klaas van Hecke, Daniël Wissel en Rick de Punder.

Klaas van Hecke (20)

Klaas van Hecke viel eind september geblesseerd uit tegen HBS. Onderzoek in een Belgisch ziekenhuis wees uit dat het meeviel. De praktijk bleek anders. Er moesten verschillende stukjes los kraakbeen verwijderd worden uit zijn knie. ,,Als het littekenweefsel gaat irriteren, moet ik misschien opnieuw geopereerd worden”, zegt de Arnemuidenaar.

Van Hecke bezocht vorige week het ziekenhuis. De uitslag bleek positief. Na zes weken mocht zijn brace af. ,,Dat was een enorme opluchting. Eindelijk zie en voel ik vooruitgang. Ik loop nu soms zonder krukken.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Sven de Wilde uit Hulst schudt de spieren van de internationals van Guinee los
    PREMIUM

    Sven de Wilde uit Hulst schudt de spieren van de internatio­nals van Guinee los

    HULST - Terwijl het zonnetje het bezoek aan het terras al zeer aangenaam maakt, gaat ook de lach op zijn gezicht nog wat extra schijnen. Plots een appje van Ibrahima Traoré. Traoré, aanvoerder van Guinee en aanvaller bij het Duitse Borussia Mönchengladbach. ,,Kijk, ook dit dan weer hé. Het hele avontuur; ik kan het eigenlijk nog steeds niet geloven”, zo vat de 25-jarige Sven de Wilde zijn verhaal samen.