Kevin Hollander.
Volledig scherm
Kevin Hollander. © Johan van der Heijden

Kevin Hollander is bij Goes aan zijn laatste seizoen bezig

GOES - Trainer Kevin Hollander en Goes zetten aan het einde van dit voetbalseizoen een punt achter hun samenwerking. Dat gebeurt in goede harmonie, laat de club bij monde van bestuurslid Frank de Bie weten. 

 1. Karl Vergouwen volgt ‘even naar bakboord’ zijn hart als schipperskind
  PREMIUM

  Karl Vergouwen volgt ‘even naar bakboord’ zijn hart als schippers­kind

  VLISSINGEN - Een kwartiertje na het sollicitatiegesprek op zaterdagochtend stopte Karl Vergouwen bij een tankstation in Poortvliet. Even de appjes van het thuisfront in Vlissingen controleren. Ineens ging de telefoon: WHS-voorzitter Henk Brinkman aan de lijn. De club was eruit en vroeg of hij terug kon komen om het contract te ondertekenen? Vergouwen was blij verrast door de snelle handelswijze van de ambitieuze derdeklasser uit Sint-Annaland. ,,Vanaf het eerste moment had ik het gevoel dat het klikte.’’
 2. PZC Voetbal Podcast #11: GTST met Ruben de Jager, cafévoetbal én een trainer voor Kloetinge
  PODCAST

  PZC Voetbal Podcast #11: GTST met Ruben de Jager, cafévoet­bal én een trainer voor Kloetinge

  VLISSINGEN - Veel competitiewedstrijden werden er in de A-categorie niet gespeeld afgelopen weekend. Toch gebeurde er weer genoeg. Wat te denken van het vertrek van trainer Glen Geeraerts bij SV Oostburg? De Belg uitte na het duel met Hulsterloo (2-2) felle kritiek op zijn spelers en verweet ze een gebrek aan inzet en mentaliteit. Nog geen 24 uur later was Geeraerts geen trainer meer van de zondag-vierdeklasser.