Kees de Rooij tussen de shirts van de clubs waar hij of als voetballer of als trainer geweest is.
Volledig scherm
Kees de Rooij tussen de shirts van de clubs waar hij of als voetballer of als trainer geweest is. © Chris van Klinken / Pix4Profs

Kees de Rooij mist perspectief voor derde seizoen bij Tholense Boys

THOLEN - Kees de Rooij en Tholense Boys gaan aan het einde van het seizoen uit elkaar. Bestuur en spelers wilden graag verder met de coach uit Bergen op Zoom die bezig is aan zijn tweede jaar op de Bent.

 1. Yerseke en MZC’11 de enige Zeeuwse clubs die met de Zuid-Hollanders concurreren
  PREMIUM
  TWEEDE KLASSE

  Yerseke en MZC’11 de enige Zeeuwse clubs die met de Zuid-Hollanders concurre­ren

  In de tweede klasse verloor NSVV met 2-1 bij DBGC waardoor Zuidland, dat met 0-3 won bij RCS nu samen met DBGC aan kop gaat. Onder het viertal Zuid-Hollandse ploegen deed Yerseke goede zaken. Die ploeg won met 3-1 van Arnemuiden en heeft nu evenveel punten als MZC’11. De Meeuwen snoepte Hellevoetsluis een punt af (1-1) en is qua puntenverlies de beste Zeeuwse equipe. VCK won in een doelpuntrijk duel met 4-3 van Walcheren, MZC’11 klopte SSV’65 met 4-1 en WHS wees FC Axel met 3-1 terug.
 2. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”