Volledig scherm
Karim Ben Sellam hier in actie voor Groene Ster Vlissingen. foto Paul ten Hacken.

Keeper uit onvrede over reservebeurt na eclatante zege Groene Ster

VLISSINGEN - Het ging na afloop van het duel van de zaalvoetballers van eredivisionist Groene Ster met Lebo (8-3-zege) niet alleen over de afgetekende overwinning.

Keeper Karim Ben Sellam was namelijk woest.

Trainer Hicham Benhammou koos voor Mike van den Nieuwenhuijzen tussen de palen en dat kon Ben Sellam maar moeilijk verkroppen. Tijdens de wedstrijd liet hij dit met lichaamstaal al duidelijk merken, na afloop uitte hij zijn onvrede in harde woorden en gebaren.

,,Je mag teleurgesteld en gefrustreerd zijn, maar dit ging te ver'', reageerde Benhammou kort na de ophef. ,,Dit gaat ook consequenties hebben. Wat die consequenties zijn, weet ik nog niet. Daar ga ik met mijn staf over praten. Waarom ik voor Mike heb gekozen? Dat was gewoon een keuze. Ik kan uit 14 spelers kiezen en dit was één keuze.''

Met Salim Achoui had hij een andere keuze. De zaalvoetballer sloot onlangs aan bij het tweede elftal en maakte vrijdagavond tegen de Amsterdamse hekkensluiter weer zijn eerste minuten. Hij vulde dat volgens Benhammou goed in, net als zijn andere spelers. ,,Want we hebben vandaag anders gespeeld dan anders'', merkte de coach op.

,,Je bent van ons gewend dat we hoog druk zetten. Dat deden we vandaag bewust niet. Ik heb het daar deze week goed over gehad met de jongens en ze pakten deze speelstijl goed op. Alle spelers waren gretig.''

Volledig scherm
Karim Ben Sellam © archief Paul ten Hacken