Volledig scherm
Karim Bannani

Karim Bannani sluit tóch aan bij Hoek

HOEK - Karim Bannani sluit tóch aan bij de selectie van derdedivisieclub Hoek. De ploeg van de nieuwe trainer Hugo Vandenheede hoopt de voormalige  speler van PSV en FC Dordrecht in de tweede helft van de competitie in te kunnen zetten.

De linksback uit Terneuzen traint vanavond voor de eerste keer mee. Als de overschrijving wordt goedgekeurd door de KNVB kan hij wedstrijden spelen. 

Bannani leek in september al bij Hoek te gaan trainen maar dat kwam er niet van omdat de club ‘geen onrust’ binnen de selectie wilde. De verdediger meldde zich vervolgens bij VC Vlissingen dat hem de kans bood om zijn conditie op peil te houden.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ploeterend Hoek moet derde nederlaag op rij slikken
    DERDE DIVISIE ZATERDAG I Video

    Ploeterend Hoek moet derde nederlaag op rij slikken

    HOEK – De thuiswedstrijd tegen Jong FC Groningen was zaterdagmiddag nog maar negen minuten oud, toen Hoek al aan een kansloze middag bezig leek te zijn. Door twee treffers van de bezoekers (0-2) liep de derdedivisionist razendsnel achter de feiten aan. Na de 0-3 kort na rust leek het duel definitief gespeeld, maar in de slotfase kende Hoek onverwacht nog een opleving. Die kwam echter te laat, waardoor de ploeg van Hugo Vandenheede met 3-4 onderuit ging.