Volledig scherm
PREMIUM
Karim Bannani (rechts, nog in actie voor FC Dordrecht) is nu speler van Hoek. © foto: Carla Vos

Karim Bannani is nu wel van toegevoegde waarde bij Hoek

HOEK - Karim Bannani stond gisteravond dan toch voor de eerste keer op het veld in Hoek. De twintigjarige linksback uit Terneuzen, die na zijn vertrek afgelopen zomer bij FC Dordrecht clubloos was, sluit per direct aan bij de selectie van de derdedivisionist. ,,Het is in eerste instantie voor een half jaar’’, zegt Bannani. ,,Daarna kijken we verder. Het is fijn dat ik nu een club heb en ook weer wedstrijden kan spelen.’’

Bannani leek in september, nadat een stage bij Club Africain in Tunesië op niets was uitgelopen, al aan te sluiten bij Hoek. De Terneuzenaar zou mee gaan trainen, maar daar zette de club op het laatste moment toch een streep door. De technische commissie was bang dat een nieuwe speler voor onrust zou zorgen binnen de selectie. Daar is de club nu op teruggekomen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ploeterend Hoek moet derde nederlaag op rij slikken
    DERDE DIVISIE ZATERDAG I Video

    Ploeterend Hoek moet derde nederlaag op rij slikken

    HOEK – De thuiswedstrijd tegen Jong FC Groningen was zaterdagmiddag nog maar negen minuten oud, toen Hoek al aan een kansloze middag bezig leek te zijn. Door twee treffers van de bezoekers (0-2) liep de derdedivisionist razendsnel achter de feiten aan. Na de 0-3 kort na rust leek het duel definitief gespeeld, maar in de slotfase kende Hoek onverwacht nog een opleving. Die kwam echter te laat, waardoor de ploeg van Hugo Vandenheede met 3-4 onderuit ging.