Volledig scherm
John Karelse © Lex De Meester

Karelse en Vlissingen na dit seizoen uit elkaar ondanks contract

VLISSINGEN - John Karelse stapt na dit seizoen op als trainer van zondag-hoofdklasser Vlissingen. Ondanks een contract tot medio 2020 hebben de oefenmeester en de club in goed overleg besloten na dit seizoen te stoppen met de samenwerking. 

,,Ik wil graag iets anders en de club begreep dat wil‘’, liet Karelse weten. ,,Het huidige seizoen willen we bovendien op een zo goed mogelijke manier afsluiten.‘’

Tot nu toe verloopt het seizoen echter nog niet zoals gehoopt voor Vlissingen. De ploeg van Karelse heeft na twaalf duels nog maar zeven punten en staat daarmee voorlaatste in de hoofdklasse B van het zondagvoetbal.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hoek zonder Chergui maar mét Akindayini op bezoek bij ASWH

    Hoek zonder Chergui maar mét Akindayini op bezoek bij ASWH

    HOEK - Voor wie er nog aan twijfelde; Hugo Vandenheede kan zijn stem flink verheffen. De Belgische trainer van Hoek is vaak de rust zelve, maar liet er donderdagavond geen twijfel over bestaan dat hij niet tevreden was over enkele spelers. Vandenheede zette iedereen op scherp, want zaterdagmiddag moet Hoek vol aan de bak. In de uitwedstrijd tegen ASWH wil de derdedivisionist de volgende stap richting het winnen van de tweede periode zetten.