Volledig scherm
John Karelse © Lex De Meester

Karelse en Vlissingen na dit seizoen uit elkaar ondanks contract

VLISSINGEN - John Karelse stapt na dit seizoen op als trainer van zondag-hoofdklasser Vlissingen. Ondanks een contract tot medio 2020 hebben de oefenmeester en de club in goed overleg besloten na dit seizoen te stoppen met de samenwerking. 

,,Ik wil graag iets anders en de club begreep dat wil‘’, liet Karelse weten. ,,Het huidige seizoen willen we bovendien op een zo goed mogelijke manier afsluiten.‘’

Tot nu toe verloopt het seizoen echter nog niet zoals gehoopt voor Vlissingen. De ploeg van Karelse heeft na twaalf duels nog maar zeven punten en staat daarmee voorlaatste in de hoofdklasse B van het zondagvoetbal.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Noordwijk wint in Hoek en heeft de titel binnen
    DERDE DIVISIE ZATERDAG/ video

    Noordwijk wint in Hoek en heeft de titel binnen

    HOEK – Na een enerverend duel, vierde Noordwijk zaterdagmiddag feest in Hoek. De bezoekers wonnen op sportpark Denoek met 2-3 en pakten daarmee de titel in de derde divisie. Voor de ploeg uit de Bollenstreek was dat het tweede kampioenschap op rij. Hoek had zaterdagmiddag wel iets meer verdiend, maar slaagde er niet om meerdere goede kansen te verzilveren. Met nog één duel te gaan weet trainer Hugo Vandenheede dat hij met zijn formatie op de vierde plaats eindigt.