Volledig scherm

Kapelle heeft na drie weken zoeken al een nieuwe trainer

KAPELLE - Zaterdag-derdeklasser Kapelle heeft een nieuwe trainer voor komend seizoen gevonden. Olaf Filius start na de zomer als hoofdtrainer bij de Bevelandse voetbalclub.

Kapelle maakte drie weken geleden bekend dat Jaimy van Bloppoel, afgelopen seizoen hoofdcoach, na de zomer niet terugkomt. Een opvolger werd in de eigen gelederen gevonden. Filius had afgelopen voetbaljaargang namelijk het tweede elftal van Kapelle onder zijn hoede.

Zo kreeg Filius zaterdag goed nieuws, maar ook slecht nieuws. Zelf promoveerde hij naar de eerste selectie, maar met het tweede elftal liep hij een ticket voor de eerste klasse mis. Walcheren twee bleek in de nacompetitie te sterk.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Sven de Wilde uit Hulst schudt de spieren van de internationals van Guinee los
    PREMIUM

    Sven de Wilde uit Hulst schudt de spieren van de internatio­nals van Guinee los

    HULST - Terwijl het zonnetje het bezoek aan het terras al zeer aangenaam maakt, gaat ook de lach op zijn gezicht nog wat extra schijnen. Plots een appje van Ibrahima Traoré. Traoré, aanvoerder van Guinee en aanvaller bij het Duitse Borussia Mönchengladbach. ,,Kijk, ook dit dan weer hé. Het hele avontuur; ik kan het eigenlijk nog steeds niet geloven”, zo vat de 25-jarige Sven de Wilde zijn verhaal samen.