Het complete kamioensteam van 1971. Alleen trainer Piet Meeusen - hij is overleden - ontbreekt. Op de achterste rij vlnr: Leo de Blaeij, Sjaak van der Lijke, Jan ’t Gilde, Piet Huijssen, Gerard van Driel, Levien de Feijter, Tom van Vugt, Wim Jansen, Kees Pladdet en Denis Kramer. Zittend vlnr: Jan Remijnsen, Jan Kiel, Adri de Putter, Piet de Koeijer en Peter 't Gilde.
Volledig scherm
PREMIUM
Het complete kamioensteam van 1971. Alleen trainer Piet Meeusen - hij is overleden - ontbreekt. Op de achterste rij vlnr: Leo de Blaeij, Sjaak van der Lijke, Jan ’t Gilde, Piet Huijssen, Gerard van Driel, Levien de Feijter, Tom van Vugt, Wim Jansen, Kees Pladdet en Denis Kramer. Zittend vlnr: Jan Remijnsen, Jan Kiel, Adri de Putter, Piet de Koeijer en Peter 't Gilde. © Kelly Thans

Kampioensploeg Hoek uit 1971 na 50 jaar nog steeds compleet, ‘Het laatste elftal met alleen maar jongens uit het dorp’

HOEK - De tot woonhuis omgebouwde buurtsuper van waar lang geleden met een Volkswagen-busje naar uitwedstrijden werd gereden, fungeert als achtergrond. De hoofdrolspelers van de avond nemen plaats om een elftalfoto te maken. ,,De slimsten vooraan’’, gniffelt Piet de Koeijer, die geen steek veranderd is en jaren na dato nog steeds een gangmaker blijkt. Als de fotograaf klaar is, komen de tongen - onder de Leugenboom in het centrum van Hoek - los.