Volledig scherm
PREMIUM
Salar Azimi viert het kampioenschap van Patro Eisden met de supporters. © BELGA

Kampioenenmaker Salar Azimi: ‘De champagne vloeide alsof het water was’

HET LAATSTE WOORDMAASMECHELEN - Toen Aardenburger Salar Azimi in oktober vorig jaar de Belgische voetbalclub Patro Eisden Maasmechelen overnam, stond de club op gepaste afstand van koploper Hasselt. Nu, zo’n zeven maanden later, is het toch Patro Eisden dat zich mag kronen tot kampioen van de Tweede Klasse amateurs.

Promotie naar de Eerste Klasse is nog wel afhankelijk van het toegekend krijgen van een licentie, maar de vooruitzichten zijn goed. Met gepaste trots vertelt Azimi over het succesverhaal van de club uit Belgisch Limburg.

Dat moet vast een flink feest geweest zijn, zaterdag?

,,Zondagochtend om acht uur kwam ik pas thuis aan. Dat zegt genoeg, haha. De champagne vloeide over het grasveld alsof het water was. We hadden sowieso al een prachtige grasmat en die is nu alleen nog maar mooier geworden. Het mag ook goed gevierd worden, want het is een geweldig seizoen geweest. Nadat ik de club heb overgenomen, is er geen wedstrijd meer verloren. Voorlopig ben ik volgens mij dan ook de enige voorzitter in België en misschien wel daar buiten die nog nooit een wedstrijd verloren heeft.‘’

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement