Volledig scherm
PREMIUM
Justin le Conte. © Marcelle Davidse

Justin le Conte speelt wéér tegen de club waar hij als vijfjarig jochie begon

'S-HEER ARENDSKERKE - Vorig seizoen troffen Kloetinge en ’s-Heer Arendskerke elkaar in de tweede ronde van de districtsbeker. Arendskerke gaf destijds een 2-0-voorsprong weg en zag Kloetinge er via strafschoppen alsnog met de zege vandoor gaan. Morgen treffen de ploegen elkaar weer, ditmaal in de groepsfase van het bekertoernooi. Voor oud-Kloetinge speler Justin le Conte blijft het een bijzondere wedstrijd.

Sinds die ontmoeting van vorig jaar november is er het één en ander veranderd. Kloetinge haalde de nodige versterkingen, terwijl Arendskerke kampioen werd, promoveerde naar de tweede klasse en nu onder leiding staat van Kees Westerweele. Le Conte verwacht dat beide ploegen sterker zijn geworden. ,,Kloetinge heeft een paar goede spelers gehaald, maar wij zijn ook weer een jaar verder. Vanaf dat moment begon het bij ons beter te lopen en hebben we eigenlijk niet meer verloren.’’

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hoek brengt zichzelf nog onnodig in de problemen
    PREMIUM

    Hoek brengt zichzelf nog onnodig in de problemen

    RIJSSEN - Een uur volwassen, solide en effectief. Een halfuur onsamenhangend, niet scherp genoeg, kansen missend bij de vleet en naïef. Zo kon het duel dat Hoek zaterdag in Rijssen tegen Excelsior’31 speelde kort en bondig worden samengevat. Dankzij dat sterke eerste uur stond de ploeg van Lieven Gevaert op een comfortabel lijkende voorsprong (0-3), maar ruim dertig enerverende minuten later koesterden ze bij Hoek de benauwde 2-3-overwinning.