Volledig scherm
Julius Bliek. © W Vzoeren

Julius Bliek zit weer bij wedstrijdselectie van Go Ahead Eagles

DEVENTER - Voetballer Julius Bliek uit Burgh-Haamstede zit zaterdagavond weer bij de wedstrijdselectie van Go Ahead Eagles, dat thuis speelt tegen Excelsior.

De Zeeuwse verdediger had vorige week drie dagen vrijaf gekregen van de club, nadat hij te horen had gekregen dat hij geen eerste keuze meer was als linksachter. Bliek was niet met de volledige focus bij de wedstrijd tegen FC Eindhoven, oordeelde zijn trainer Jack de Gier, die hem daarop de ruimte gaf om ‘zijn hoofd leeg te maken’.

Zondag meldde Bliek zich weer in de Adelaarshorst, waar hij het seizoen ook gewoon afmaakt, bevestigde technisch manager Paul Bosvelt desgevraagd. Bliek zal zich nu moeten richten op de positie van linker centrale verdediger waar hij de strijd moet aangaan met Sam Beukema en (de nog geblesseerde) Jeroen Veldmate.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Na nieuwe schouderblessure twijfelt Van Leiden over zijn voetbaltoekomst

    Na nieuwe schouder­bles­su­re twijfelt Van Leiden over zijn voetbaltoe­komst

    MIDDELBURG - Hoek moet het waarschijnlijk een week of zes zonder Gert-Jan van Leiden stellen. De centrale verdediger viel zaterdag in het uitduel met Ter Leede (3-2-nederlaag) na 74 minuten geblesseerd uit. De rechterschouder van Van Leiden schoot uit de kom en daardoor mist hij sowieso de derby van aanstaande zaterdag tegen Goes en de duels met VVSB, Dovo en Barendrecht. En het is de vraag of de Middelburger nog gaat voetballen, wanneer hij weer hersteld is.