Volledig scherm
Julius Bliek (rechts) tijdens zijn presentatie met Paul Bosvelt.

Julius Bliek opent rekening bij Eagles

HEETEN - Voetballer Julius Bliek heeft zaterdag zijn eerste doelpunt gemaakt voor Go Ahead Eagles. De Schouwse verdediger kopte na 7 minuten raak in het oefenduel met het Sallands Streekteam.

De van FC Dordrecht overgekomen Bliek opende de score met zijn kopgoal, bij de tweede paal. Halverwege leidde Go Ahead Eagles met 0-3. Na de pauze werd de marge opgekrikt naar 1-9.

Na de pauze kwam de andere Zeeuwse nieuweling in het veld, Istvan Bakx. De Vlissinger had in de eerste twee oefenduels (tegen Voorwaarts Twello en SV Terwolde) al gescoord voor de eerstedivisionist uit Deventer. In Heeten (Overijssel) kwam hij niet op het scoreformulier.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Doelman Niels von Hout kopt winnende binnen voor Biervliet: ‘Geweldig om zo een wedstrijd te beslissen’
    PREMIUM

    Doelman Niels von Hout kopt winnende binnen voor Biervliet: ‘Geweldig om zo een wedstrijd te beslissen’

    BIERVLIET - Met nog twee duels voor de boeg kwam zondag zowel Vogelwaarde als Biervliet nog in aanmerking voor rechtstreekse degradatie uit de vierde klasse A. Halverwege de voorlaatste speelronde leek het erop dat de beslissing zou worden uitgesteld tot volgende week zondag. Dat dit niet gebeurde, dankt Biervliet aan zijn doelman Niels von Hout die in de slotfase uit een hoekschop de winnende treffer binnenkopte.