Volledig scherm
Julius Bliek (rechts) tijdens zijn presentatie met Paul Bosvelt.

Julius Bliek opent rekening bij Eagles

HEETEN - Voetballer Julius Bliek heeft zaterdag zijn eerste doelpunt gemaakt voor Go Ahead Eagles. De Schouwse verdediger kopte na 7 minuten raak in het oefenduel met het Sallands Streekteam.

De van FC Dordrecht overgekomen Bliek opende de score met zijn kopgoal, bij de tweede paal. Halverwege leidde Go Ahead Eagles met 0-3. Na de pauze werd de marge opgekrikt naar 1-9.

Na de pauze kwam de andere Zeeuwse nieuweling in het veld, Istvan Bakx. De Vlissinger had in de eerste twee oefenduels (tegen Voorwaarts Twello en SV Terwolde) al gescoord voor de eerstedivisionist uit Deventer. In Heeten (Overijssel) kwam hij niet op het scoreformulier.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Jager stapt over van Twente naar Hoek
    PREMIUM

    De Jager stapt over van Twente naar Hoek

    HOEK - Ruben de Jager (21) is dit seizoen speler van Hoek. De aanvaller trainde de afgelopen weken al mee met de derdedivisionist en kwam voor het weekend tot een akkoord met de club. Hoek heeft de overschrijving van De Jager meteen ingediend bij de KNVB. De inwoner van Lewedorp komt over van FC Twente en bij zijn nieuwe club hopen ze dat hij speelgerechtigd is voor het duel van zaterdag met ADO’20, in de eerste kwalificatieronde van de KNVB beker.