Volledig scherm
Goes, hier bezig aan de voorbereiding, moet op zoek naar een nieuwe voorzitter. © Johan Van Der Heijden

Jos Smits weg als voorzitter voetbalvereniging Goes

GOES - Voetbalvereniging Goes moet op zoek naar een nieuwe voorzitter. De huidige voorman Jos Smits legt zijn taken neer. ,,Een verschil in inzicht geeft aanleiding om de samenwerking per direct te beëindigen”, stelde bestuurslid John Vette dinsdag.

De exacte toedracht wilde Vette niet uit de doeken doen. ,,We hebben besloten om daar op dit moment niets over te zeggen.” Het bestuurslid betreurt de gang van zaken. ,,We zijn anderhalf jaar geleden begonnen om Goes vorm te geven. Je hebt mensen nodig om de kar te trekken. Als er dan tussentijds iemand wegvalt, is dat een teleurstelling.”

Smits was sinds september 2018 voorzitter bij Goes. Hij nam destijds het stokje over van Henk Zwartelé, die zijn voorzitterschap neerlegde vanwege een geschil met de sponsorstichting en de technische commissie. Onder leiding van Smits klom de hoofdmacht van de zondagvereniging op van de hoofdklasse naar de derde divisie.

Smits was dinsdag nog niet in de gelegenheid om zijn besluit toe te lichten.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Youssef ‘El Professore’ el Badey doktert alles uit bij Groene Ster Vlissingen
    PREMIUM

    Youssef ‘El Professore’ el Badey doktert alles uit bij Groene Ster Vlissingen

    VLISSINGEN - Youssef el Badey werd deze zomer bij Groene Ster Vlissingen de opvolger van de na twee seizoenen vertrokken Samir Yaqoobi. Hij kreeg bij zijn vorige club Futsal Apeldoorn van zijn spelers en de voorzitter de bijnaam 'El Professore' . ,,Ik vind het wel een mooie titel, hoor.’’ Een monoloog over de wijk schoonvegen, Marino Pusic, systeemverdedigen en Edwin Grünholz. ,,Ik ging alleen voor hem kijken.‘’