Volledig scherm
John Karelse is tot 2020 trainer van Vlissingen. © Lex de Meester

John Karelse kiest bewust voor twee jaar bij Vlissingen

VLISSINGEN - John Karelse staat ook de komende twee seizoenen aan het roer bij VC Vlissingen. De verlenging werd zondagmiddag bij de wedstrijd tegen Baronie bekendgemaakt.

De overeenkomst voor twee jaar is een bewuste keuze van Karelse. ,,Ik heb er geen zin in om als we volgend seizoen drie maanden bezig zijn dat er dan alweer over een nieuw contract gesproken moet worden. Dat vind ik zo’n ellende.’’ Vlissingen ging daarin mee met de trainer die aan zijn eerste seizoen bezig is met de club.

Met deze verlenging zijn de vijf hoogst spelende clubs voor volgend seizoen voorzien van een trainer. In de hoofdklasse is bij Hoek Dennis de Nooijer de opvolger van Jannes Tant, bij Goes en Vlissingen blijven respectievelijk Rogier Veenstra en John Karelse zitten waar ze zitten.

In de eerste klasse staat Marcel Lourens ook volgend seizoen aan het roer bij Kloetinge (hij had sowieso een verbintenis voor twee jaar) en bij Bruse Boys blijft Marco Groeneveld aan hoewel hij aanvankelijk zijn vertrek aankondigde.

Kijk voor een actueel overzicht van de mutaties bij het Zeeuwse trainersgilde.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Roy Hendriksen: veel en hard werken in Lissabon
    PREMIUM

    Roy Hendriksen: veel en hard werken in Lissabon

    LISSABON - Zondag zag hij vanaf de tribune hoe Bas Dost met twee goals de overwinning tegen Chaves (2-1) binnensleepte. Een dag later werd hij in de schaduw van Marcel Keizer gepresenteerd als assistent van de nieuwe hoofdtrainer, dinsdag stonden de Nederlanders voor het eerst met de door interlands uitgedunde selectie van Sporting op het trainingsveld. Roy Hendriksen gaf zijn ogen en oren de afgelopen dagen goed de kost en weet dat dit een prachtige stap is. ,,Alles is hier aanwezig om topprestaties te leveren’’, zei de 49-jarige Middelburger.