Jeremy Hubregtse in actie voor Kloetinge tegen Almkerk.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeremy Hubregtse in actie voor Kloetinge tegen Almkerk. © Johan van der Heijden

Jeremy Hubregtse benut 100ste Zeeuwse strafschop

RUDESTATSJeremy Hubregtse benutte zaterdag de 100ste Zeeuwse strafschop in het amateurvoetbal. Hoe kunnen we dat zo precies weten? Eenvoudigweg omdat de teller tot dit weekeinde op 99 stond en Hubregtse in de 2de minuut al succesvol aanlegde voor Kloetinge. De andere strafschoppen werden zaterdag later in de wedstrijden benut.

 1. Jefry Dijkstra is de revelatie bij Kloetinge, maar daarvoor moest hij eerst door een diep dal
  PREMIUM

  Jefry Dijkstra is de revelatie bij Kloetinge, maar daarvoor moest hij eerst door een diep dal

  KLOETINGE - Het was één van de opvallendste namen in de selectie van Kloetinge voor dit seizoen. Jefry Dijkstra werd, een jaar eerder dan gepland, doorgeschoven vanuit de jeugd en sindsdien gaat het snel met de vlugge buitenspeler. Zaterdag opent de Bevelandse formatie op bezoek bij SHO opnieuw de jacht op de hoofdklasse en na een mentaal zware periode, lijkt het kind van de club nu te kunnen rekenen op een basisplek.
 2. Eén goede helft is onvoldoende voor Hoek
  PREMIUM

  Eén goede helft is onvoldoen­de voor Hoek

  HOEK - Het scorebord in Hoek gaf aan dat er nog negen minuten waren te spelen, toen het muisstil langs het veld werd. Aanjager Erwin Franse eruit, Mike Segers erin. Die wissel zorgde voor onbegrip bij de supporters, die twijfelden aan het voetbalverstand van de trainer. In de minuten die volgden, creëerde de Zeeuws-Vlaamse derdedivisionist niks meer. FC Lisse, dat in de eerste twee duels één puntje had vergaard, kwam met de schrik vrij en prees zich gelukkig met een 1-2-zege.