Volledig scherm
Jelle Klap keert bij Hoek terug op de Zeeuwse velden. © Marcelle Davidse

Jelle Klap verruilt Sparta voor Hoek

HOEK - Jelle Klap komt komend seizoen uit voor Hoek. De verdediger (21) verruilt tweededivisionist Jong Sparta Rotterdam voor de Zeeuws-Vlaamse zaterdag-derdedivisionist.

De uit Wemeldinge afkomstige Klap kreeg eerder dit jaar te horen dat er bij Sparta geen plaats meer voor hem was. De mandekker kwam afgelopen seizoen in 33 van de 34 competitiewedstrijden van Jong Sparta in actie, maar moest toch vertrekken bij de Rotterdammers.

Na zijn vertrek bij Sparta liep Klap stage in Duitsland, maar dat leverde hem geen nieuwe club op. Hoek had wél oren naar een samenwerking met de Zeeuw en sloeg deze week toe. De Zeeuws-Vlamingen promoveerden afgelopen seizoen via de nacompetitie en komen de komende voetbaljaargang voor het eerst uit in de derde divisie van het zaterdagvoetbal.

Met Klap haalt Hoek een speler in huis met flink wat ervaring bij clubs uit het betaalde voetbal. Hij droeg niet alleen het shirt van Sparta, maar speelde in de jeugd ook bij Willem II en FC Dordrecht. In Zeeland kwam hij eerder uit voor Goes en JVOZ.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement