Volledig scherm
© PZC

Jannes Tant is top in november

Twee weken geleden verloor hoofdklasser Hoek met 3-1 bij Achilles Veen. Het was de eerste nederlaag van Hoek in november onder Jannes Tant. Toevalligerwijs was de Belgische trainer juist in Veen afwezig vanwege vakantie. Zijn ongeslagen status in november blijft daardoor officieus in stand.

Er zal Tant alles aan gelegen zijn dit seizoen zijn ongeslagen status in de zogenaamde slachtmaand te behouden. De topper tegen Achilles Veen is op 4 november verloren gegaan (Wesley de Smet had toen de touwtjes in handen), maar er volgen nog pittige klussen.

Zaterdag wacht een bezoek aan ’s-Gravenzande, waartegen Hoek nog nooit scoorde en ook nog nooit een goal tegen kreeg (twee keer 0-0). Een week later volgt de strijd met nummer twee Stedoco. Weer een week later staat het treffen met koploper Noordwijk op het programma.

Helaas voor Tant en Hoek wordt het duel met Noordwijk op 2 december gespeeld. In december doet Tant het niet zo goed… Misschien is een afgelasting wel een goede optie, waarna het duel verplaatst kan worden naar april of mei. In het lentezonnetje gedijt Tant ook.

Volledig scherm
© Rudy Boogert / Sjaak van der Salm
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Nooijer: ‘Het is nu even vervelend en hectisch’
    PREMIUM

    De Nooijer: ‘Het is nu even vervelend en hectisch’

    OOST-SOUBURG - De tuin van huize De Nooijer ligt deze maandagochtend bezaaid met bladeren. ,,Gérard heeft nu genoeg tijd om die eens op te ruimen’’, zegt echtgenote Lorita met een knipoog. Een dag eerder hebben ze te horen gekregen dat de man des huizes niet langer trainer is van FC Dordrecht. De club houdt hem verantwoordelijk voor de tegenvallende resultaten en slaat, zonder hem, een andere weg in. ,,Het is niet anders’’, reageert De Nooijer even later, tussen twee telefoontjes door. ,,Nu is het even vervelend en hectisch. Maar over een paar dagen zal het een stuk rustiger zijn.’’