Volledig scherm
Jan Poortvliet © lex de meester

Jan Poortvliet keert terug als trainer bij JVOZ

VLISSINGEN - Jan Poortvliet gaat weer aan de slag bij de Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ). Hij wordt vanaf volgende week trainer van de JO17-1. In 2013 was de Arnemuidenaar ook al werkzaam voor de JVOZ.

Onlangs werd bekend dat Poortvliet met ingang van volgend seizoen ook de nieuwe trainer van RKSV Nuenen wordt. Het is de tweede keer dat de oud-international - afkomstig uit Arnemuiden - als oefenmeester wordt aangesteld bij de hoofdklasser. Sinds Poortvliet een avontuur in China beëindigde, zat hij zonder club.

Jan Poortvliet speelde in het verleden 19 interlands, waaronder de verloren WK-finale van 1978. In het verleden werkte de Zeeuw bij onder meer Brabantia en De Valk. Daarnaast was Poortvliet hoofdtrainer van FC Eindhoven en Helmond Sport.

Poortvliet neemt bij JVOZ de rol over van Ralph Zegers, die deze week is vertrokken. De voormalig international verzorgt de trainingen van JO17-1 op maandag en vrijdag en staat op zaterdag als coach langs de lijn. De dinsdag- en donderdagtrainingen worden verzorgd door assistenten Romano Denneboom en Thomas Ragut.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement