Jan Paul van Hecke als speler van Heerenveen in actie tegen PSV. Zaterdag maakte hij zijn debuut voor zijn nieuwe club Blackburn Rovers.
Volledig scherm
Jan Paul van Hecke als speler van Heerenveen in actie tegen PSV. Zaterdag maakte hij zijn debuut voor zijn nieuwe club Blackburn Rovers. © Pro Shots / Thomas Bakker

Jan Paul van Hecke maakt bij debuut voor Blackburn meteen de negentig minuten vol

VIDEOBLACKBURN - Voetballer Jan Paul van Hecke heeft zaterdag zijn officiële debuut gemaakt voor Blackburn Rovers. De 21-jarige Arnemuidenaar startte in het thuisduel met Coventry City in de basis, speelde de hele wedstrijd en pakte een punt tegen de nummer vier van de Engelse Championship: 2-2.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?