Jan Paul van Hecke afgelopen woensdagavond in duel met Luis Sinisterra van Feyenoord. De Arnemuidenaar versloeg de Rotterdammers met Heerenveen met 4-3.
Volledig scherm
Jan Paul van Hecke afgelopen woensdagavond in duel met Luis Sinisterra van Feyenoord. De Arnemuidenaar versloeg de Rotterdammers met Heerenveen met 4-3. © Pro Shots / Niels Boersema

Jan Paul van Hecke bijna stamgast van Feyenoord

HEERENVEEN - Jan Paul van Hecke uit Arnemuiden speelde nog nooit tegen FC Groningen, PEC Zwolle en Willem II, maar inmiddels al wel vier keer tegen Feyenoord. Een hoog aantal, zeker in de wetenschap dat hij nog maar 35 wedstrijden als profvoetballer in zijn bagage heeft.

 1. Wat komen al die Belgische trainers in het Zeeuwse voetbal doen?
  PREMIUM

  Wat komen al die Belgische trainers in het Zeeuwse voetbal doen?

  VLISSINGEN - Als een Zeeuws-Vlaamse voetbalclub op zoek is naar een nieuwe trainer, dan kun je er tegenwoordig donder op zeggen dat ook vanuit België sollicitaties in de mailbox binnen komen. Voor een aantal clubs is het een uitkomst, want het aanbod van trainers lijkt in Zeeland - en met name in Zeeuws-Vlaanderen - te zijn afgenomen. Hoe kijkt een kenner tegen die situatie aan? Wat waren de opties voor een club als Zaamslag? En maakt het wel uit, een Nederlander of een Belg? Een verhaal, met drie betrokkenen.
 2. Bij Hontenisse is het crisis tijdens de crisis: ‘Verschil van inzicht gaf een beetje frictie’
  PREMIUM

  Bij Hontenisse is het crisis tijdens de crisis: ‘Verschil van inzicht gaf een beetje frictie’

  KLOOSTERZANDE - Geen competities, aangepaste trainingen, vergaderingen zonder fysiek contact en toch een kleine crisis. Voorzitter Toon Maas van voetbalvereniging Hontenisse is als gevolg van een verschil van inzicht met betrekking tot toekomstig beleid opgestapt. Vice-voorzitter Paul Nijskens en secretaris Maarten Roelands hebben te kennen gegeven dat ze niet herkiesbaar zijn tijdens de komende algemene ledenvergadering. Die wordt woensdag – digitaal – gehouden en voorgezeten door Jacqo Neve.
 1. UEFA-voorzitter Ceferin over Super League: 'Dit is verraad'
  Play

  UE­FA-voorzitter Ceferin over Super League: 'Dit is verraad'

 2. Samenvatting | Ajax - Vitesse
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Neres helpt Ajax aan de beker in finale tegen Vitesse

  18 april