Jaimy Pleijte in actie tijdens zijn debuut in de tweede divisie, tijdens het duel Jong Sparta-Koninklijke HFC.
Volledig scherm
Jaimy Pleijte in actie tijdens zijn debuut in de tweede divisie, tijdens het duel Jong Sparta-Koninklijke HFC. © Orange Pictures

Jaimy Pleijte zet volgende stap richting betaald voetbal

VLISSINGEN - Woensdag was een spannende dag voor de Zeeuwse arbiters en assistent-scheidsrechters. De KNVB maakte ‘s middags namelijk bekend wie volgend seizoen op een hoger niveau actief zijn.

0 reacties

 1. Jeugdige ‘Dubbel D-tandem’ van Terneuzen is klaar voor derby met Philippine
  PREMIUM

  Jeugdige ‘Dubbel D-tandem’ van Terneuzen is klaar voor derby met Philippine

  TERNEUZEN - Niet genoeg power en passie, schooljongetjes, te weinig spelers die goed genoeg zijn. Kortom, het zou volgens de nieuwe Terneuzen-trainer Hubert van den Hemel een zwaar jaar worden voor de rood-zwarten. Het waren zijn woorden in een pittig krantenartikel na de bekeruitschakeling, maar in de competitie kent de zondag-derdeklasser een behoorlijk goede start met negen punten uit vier wedstrijden.
 2. PZC Voetbal Podcast #4: Over strakke hamstrings, Super Steve en ‘topclub’ Goes
  PODCAST

  PZC Voetbal Podcast #4: Over strakke hamstrings, Super Steve en ‘topclub’ Goes

  VLISSINGEN - Het is maandag en dus blikken we in aflevering #4 van de PZC Voetbal Podcast weer terug op het Zeeuwse voetbalweekend. Presentator Juriën Dam gaat met de verslaggevers Rudy Boogert en Barry van der Hooft onder meer in gesprek over strakke hamstrings, Hoeks topscorer Super Steve, en over Goes. De club wil graag een stabiele derdedivisionist worden, maar wacht dit seizoen nog altijd op de eerste overwinning.