Volledig scherm
PREMIUM
Jahrdell Constansia denkt dat Terneuzen maandag ten koste van WSC gaat promoveren. Daar heeft de jonge aanvaller dan zelf een groot aandeel in gehad. © Camile Schelstraete

Jahrdell Constansia is on fire

TERNEUZEN - Hij maakte tien goals in de laatste zeven wedstrijden. Jahrdell Constansia is dus ‘on fire’, zoals de Noord-Ierse spits Will Griggs dat in zijn beste dagen was. En dat terwijl Constansia dit seizoen in eerste instantie het nodige geduld moest opbrengen om aan zijn speelminuten te komen.

Clubs als HVV’24, FC Axel en het Belgische Zelzate zagen dat ook en hengelden de afgelopen maanden al naar zijn diensten. De achttienjarige Terneuzenaar koos er echter voor om volgend seizoen aan de slag te gaan bij VC Vlissingen, dat vorige week naar de eerste klasse degradeerde.

De JO19-1 van Terneuzen scoorde er dit seizoen in de najaarscompetitie aardig op los. Het had immers een aanvaller rondlopen die in elf wedstrijden dertig ballen in het mandje legde. Juist, Constansia. Ook na de winterstop speelde hij nog af en toe mee met het oudste jeugdteam, zoals onlangs tegen MOC’17. Constansia ontving de bal op links, dribbelde zich voorbij een mêlee aan tegenstanders en plaatste de bal koelbloedig in de verre hoek. Exact zoals hij dat ook al in het eerste elftal heeft laten zien.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement