Volledig scherm
Groene Ster-speler Abdoe Abdenbi. © archief Paul ten Hacken

Jacht Groene Ster Vlissingen blijft zonder buit

HEERHUGOWAARD - De zaalvoetballers van Groene Ster Vlissingen verloren vrijdagavond met 5-2 bij FC Marlène in de eredivisie.

Met de nederlaag in Heerhugowaard liet de Zeeuwse ploeg een kans liggen om in het linkerrijtje terecht te komen. De ploeg keek al vlot tegen een 1-0-achterstand aan en halverwege de eerste helft werd het ook 2-0. Abdoe Abdenbi maakte kort voor rust de aansluitingstreffer. Na de rust maakte Groene Ster meteen jacht op de gelijkmaker, maar de goal viel aan de andere kant: 3-1.

Met een hard schot zorgde Salim Sandee voor 3-2, maar twee persoonlijke fouten leidden de vierde (balverlies Khalid El Hattach) en vijfde (bal onder keeper Mike van den Nieuwenhuijzen door) goal van Marlène in. Met Van den Nieuwenhuijzen als veldspeler zocht Groene Ster in de slotfase naar doelpunten, maar die vielen niet meer.

Vorige maand verloor Groene Ster in de KNVB-beker nog met 6-0 van Marlène. Volgende week vrijdag speelt de Zeeuwse eredivisionist in de Baskensburg tegen FCK/De Hommel.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De Jager stapt over van Twente naar Hoek
    PREMIUM

    De Jager stapt over van Twente naar Hoek

    HOEK - Ruben de Jager (21) is dit seizoen speler van Hoek. De aanvaller trainde de afgelopen weken al mee met de derdedivisionist en kwam voor het weekend tot een akkoord met de club. Hoek heeft de overschrijving van De Jager meteen ingediend bij de KNVB. De inwoner van Lewedorp komt over van FC Twente en bij zijn nieuwe club hopen ze dat hij speelgerechtigd is voor het duel van zaterdag met ADO’20, in de eerste kwalificatieronde van de KNVB beker.