Volledig scherm
Het Go Ahead Eagles van Istvan Bakx kon ook vrijdag juichen. © Erik Pasman

Istvan Bakx doet zijn bijnaam weer eer aan

VLISSINGEN - Voetballer Istvan Bakx uit Vlissingen was vrijdagavond weer waardevol voor zijn ploeg Go Ahead Eagles.

Hij verzorgde de assist bij de 2-0 van Jaroslav Navratil en dwong balverlies bij tegenstander Volendam af waardoor Thomas Verheijdt de 3-0 kon maken. Daarmee deed hij zijn bijnaam 'Assistvan' Bakx weer eer aan.

De Eagles wonnen uiteindelijk met 3-0 en bleven als enige ploeg zonder puntverlies in de Keuken Kampioen Divisie.

Augustine Loof uit Koewacht pakte geel bij FC Eindhoven in het verloren duel bij Sparta (2-0), terwijl trainer Gérard de Nooijer met FC Dordrecht met 1-4 verloor van Telstar. Daaraan kon ook invaller Siebe Schets uit Vlissingen niets veranderen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Jonathan Constansia: Ik zweer het, ik ben echt niet de moeilijkste
    PREMIUM

    Jonathan Constansia: Ik zweer het, ik ben echt niet de moeilijk­ste

    TERNEUZEN - Tijdens de laatste training voor het duel met ONS Sneek, grijpt Jonathan Constansia donderdagavond ineens naar zijn gezicht. In een duel met Daniel Akindayini is hij geraakt door de arm van de Engelse spits, precies op zijn oog. ,,Ik was even een deel van mijn zicht kwijt’’, zegt de middenvelder tegen fysiotherapeut Ruben Deij. Zijn trainer, Hugo Vandenheede, komt polshoogte nemen. Je ziet de trainer denken: als ‘Jona’ tegen Sneek maar kan spelen. ,,Al kan ik maar door één oog wat zien; ik speel gewoon’’, is Constansia stellig.