Een beeld uit het duel tussen Nieuwdorp (groen) en FC Dauwendaele.
Volledig scherm
Een beeld uit het duel tussen Nieuwdorp (groen) en FC Dauwendaele. © René van der Vliet

Inhaalduel verplaatst vanwege benefietduel bij FC Dauwendaele

MIDDELBURG - De wedstrijd Dauwendaele-Bevelanders wordt dinsdag 3 maart gespeeld in de derde klasse A van het zaterdagvoetbal.

Het inhaalduel stond aanvankelijk voor zaterdag 29 februari gepland, maar is verplaatst vanwege een onderlinge benefietwedstrijd bij FC Dauwendaele (14.30 uur) ten bate van KWF Kankerbestrijding.

Rond deze wedstrijd ter ere van Dauwendaele-lid en oud-trainer Erik Moens wordt een loterij gehouden, een collecte en ook de opbrengst van de voetbalquiz in de avonduren komt ten bate van KWF Kankerbestrijding.

 1. Uit de krant van 12 november 2016: Iedere dag voetbal, dat is wat Verhoene wil
  PREMIUM
  uit het archief

  Uit de krant van 12 november 2016: Iedere dag voetbal, dat is wat Verhoene wil

  Nu het coronavirus iedereen aan huis bindt, duikt de sportredactie van de PZC in het rijke archief. Mooie verhalen uit het recente verleden komen nogmaals online. Vandaag: verslaggever Barry van der Hooft ging op bezoek bij trainer Kenny Verhoene in Jena. ,,Je weet niet hoe het loopt in het leven. Je kunt bijvoorbeeld ziek worden en dan is het ineens over. Daarom geniet ik heel erg van wat ik nu doe.”
 2. Gemengde gevoelens bij Terneuzense Boys
  PREMIUM
  video

  Gemengde gevoelens bij Terneuzen­se Boys

  TERNEUZEN - Terneuzense Boys bivakkeerde het hele seizoen in de onderste regionen van de zaterdag eerste klasse, maar door het besluit van de KNVB om dit seizoen af te sluiten zonder degradanten of promovendi, is de club gered van degradatie. Toch is er bij trainer Hubert van den Hemel nog weinig sprake van blijdschap. ,,Ik zou liever degraderen naar de vierde klasse, als we morgen dan allemaal weer gezond het veld op zouden kunnen gaan.”