Volledig scherm
Rik Impens. © Peter Nicolai

Impens en Schalkwijk zijn de beste van het weekend

VLISSINGEN - Voetbalwebsite voetbal247.nl heeft deze week twee spelers van Zeeuwse clubs in het zonnetje gezet. Zowel Rik Impens (Hoek, zaterdag) als Steve Schalkwijk (Goes, zondag) werd uitgeroepen tot Speler van de Week in de derde divisie.

Impens dankt zijn uitverkiezing aan zijn optreden met Hoek op bezoek bij De Dijk. In Amsterdam wonnen de Zeeuwen met 1-9, waardoor de thuisploeg degradeerde. De Belg maakte twee van die negen doelpunten. Het was de derde keer dit seizoen dat hij de eretitel kreeg.

Ook Schalkwijk scoorde afgelopen weekeinde twee keer. Daarmee bezorgde hij Goes een 2-0-zege op EVV en kwam de derde-periodetitel weer een stapje dichterbij. Dat leverde de spits dus ook de titel Speler van de Week op, in de derde divisie van het zondagvoetbal.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Doelman Niels von Hout kopt winnende binnen voor Biervliet: ‘Geweldig om zo een wedstrijd te beslissen’
    PREMIUM

    Doelman Niels von Hout kopt winnende binnen voor Biervliet: ‘Geweldig om zo een wedstrijd te beslissen’

    BIERVLIET - Met nog twee duels voor de boeg kwam zondag zowel Vogelwaarde als Biervliet nog in aanmerking voor rechtstreekse degradatie uit de vierde klasse A. Halverwege de voorlaatste speelronde leek het erop dat de beslissing zou worden uitgesteld tot volgende week zondag. Dat dit niet gebeurde, dankt Biervliet aan zijn doelman Niels von Hout die in de slotfase uit een hoekschop de winnende treffer binnenkopte.