Volledig scherm
Eric Vanhijfte © Boaz Timmermans

IJzendijke gaat niet verder met Vanhijfte en moet op trainersjacht

IJZENDIJKE - Voetbalclub IJzendijke moet op zoek naar een nieuwe trainer voor het eerste mannenelftal. De zondag-vierdeklasser heeft besloten het contract van huidig trainer Eric Vanhijfte niet te verlengen. Beide partijen gaan in goed overleg uit elkaar.

Vanhijfte is bezig aan zijn eerste seizoen als trainer van het eerste mannenelftal van IJzendijke. Daarvoor had hij de vrouwenploeg onder zijn hoede. Hij wisselde afgelopen zomer van plek met Nico Knol, die van het mannenteam naar de vrouwen ging.

Onder Vanhijfte staat IJzendijke momenteel tiende en voorlaatste in de vierde klasse A van het zondagvoetbal. De ploeg speelde zes punten bij elkaar. Op 2 februari staat het eerste competitieduel pas weer op het programma. Groede komt dan op bezoek.

  1. ‘Als je nu nog wisselspeler bent bij VC Vlissingen, moet je je zorgen maken’
    voetbal vodcast

    ‘Als je nu nog wisselspe­ler bent bij VC Vlissingen, moet je je zorgen maken’

    VLISSINGEN - Met slechts twaalf spelers reisden de voetballers van VC Vlissingen gisteren af naar Rijpwetering voor het duel met ROAC. De door blessures en schorsingen geplaagde selectie van Kevin Hollander nam drie punten mee door een doelpunt van Thomas de Rijke (0-1). ,,Als er zo weinig spelers beschikbaar zijn en je dan nog wissel staat, moet je je als speler zorgen maken” zegt Barry van der Hooft in de Voetbal Vodcast van deze week.