Volledig scherm
Armand Wauters (links) was zondag opnieuw trefzeker voor Steen. © Camile Schelstraete

IJzendijke en Steen pakken Brabantse driepunter

VLISSINGEN - In de vierde klasse A vonden zondag slechts twee duels doorgang, beiden op Brabantse bodem.

In Hoogerheide won Steen een rechtstreekse confrontatie met concurrent Meto met 1-3. Door dit resultaat steeg Steen naar de derde plaats op de ranglijst op twee punten van koploper Hontenisse. Even verderop in Woensdrecht verraste IJzendijke met een 0-1-zege op WVV'67. De ploeg van Nico Knol steeg hierdoor van de dertiende naar de tiende plaats.

Meto-Steen 1-3: De score werd geopend door Marvin de Beule die de bal uit een vrije trap van ruim twintig meter in de kruising schoot: 0-1. Op slag van rust schoot ook Levi Deelen raak uit een vrije trap: 1-1. ,,Van iets dichterbij, maar bijna net zo mooi‘’, aldus vice-voorzitter Jo van Remortele. Een goed en geconcentreerd spelend Steen gaf ook na rust weinig weg. Armand Wauters bracht zijn ploeg in de 69ste minuut opnieuw op voorsprong (1-2), waarna Rory van den Branden met een fraaie stiftbal enkele minuten later de wedstrijd besliste: 1-3.

WVV'67-IJzendijke 0-1: Acht weken na de eerste en tot dusver enige driepunter van dit seizoen, verraste IJzendijke met een overwinning bij WVV’67. ,,Een leuke opsteker voor het vervolg van de competitie”, wist de winnende trainer Nico Knol. Na een eerste helft die terecht in 0-0 was geëindigd, was het halverwege het tweede bedrijf wel raak. Een voorzet van Max Calon werd door iedereen gemist, behalve door de zojuist ingevallen Bas Wiersum, die zich met zijn eerste balcontact tot matchwinnaar liet kronen: 0-1.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hoek brengt zichzelf nog onnodig in de problemen
    PREMIUM

    Hoek brengt zichzelf nog onnodig in de problemen

    RIJSSEN - Een uur volwassen, solide en effectief. Een halfuur onsamenhangend, niet scherp genoeg, kansen missend bij de vleet en naïef. Zo kon het duel dat Hoek zaterdag in Rijssen tegen Excelsior’31 speelde kort en bondig worden samengevat. Dankzij dat sterke eerste uur stond de ploeg van Lieven Gevaert op een comfortabel lijkende voorsprong (0-3), maar ruim dertig enerverende minuten later koesterden ze bij Hoek de benauwde 2-3-overwinning.