Volledig scherm
HVV'24 organiseerde in januari 2017 een inloopavond en training waarbij vrouwen kennis konden maken met voetbal. © Camile Schelstraete

HVV'24 heeft alleen nog vrouwenteam in het zondagvoetbal

HULST - HVV’24 heeft geen vrouwenteam meer in het zaterdagvoetbal. Vorig seizoen beschikte de club uit Hulst zowel op zaterdag als op zondag over een vrouwenploeg.

Zeven speelsters van het zaterdagelftal zijn echter naar DKS’17 vertrokken, waardoor HVV'24 één team heeft teruggetrokken. Met hun nieuwe team van DKS'17 leden de vertrokken vrouwen een 5-2-nederlaag in de bekerwedstrijd tegen JVOZ/Sparta. Het duel werd op Het Kasteel in Rotterdam gespeeld. DKS'17, een fusie tussen Koewacht en Steen, heeft nu drie teams in competitieverband.

Terneuzen moest het vrouwenteam, dat uitkwam in de derde klasse, deze zomer ook terugtrekken vanwege een gebrek aan speelsters.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bart Corstanje is nu de grote baas
    PREMIUM

    Bart Corstanje is nu de grote baas

    BRESKENS - Soms moet je als trainer even tot tien tellen. Dat doet Bart Corstanje dan ook halverwege de tweede helft van het duel met Steen, als hij een vervanger voor de geblesseerd geraakte Tim van Hasselt in wil brengen. Veron Schram is klaar om binnen de lijnen te komen, er is alleen één probleempje: zijn shirt blijkt nog in de kleedkamer te liggen… De invaller rent er snel om, valt iets later dan gepland in en kort daarna beslist Breskens het eerste competitieduel, dat uiteindelijk met 3-0 wordt gewonnen.