Volledig scherm
© Getty Images

Hulsterloo verlaat bekertoernooi met opgeheven hoofd

NIEUW-NAMEN - Vooraf was al duidelijk dat het een lastige avond zou gaan worden voor de thuisploeg. Immers, vierdeklasser Hulsterloo moest in dit bekertoernooi aantreden tegen Cluzona, de trotse koploper van de tweede klasse E. ,,Maar we hebben ze zeker goed partij gegeven,” aldus bestuurslid Theo Praet na afloop. ,,Cluzona had weliswaar meer balbezit, maar toch waren er ook enkele kleine kansjes voor ons.”

Pas na een kwartier viel de eerste doelpoging van de bezoekers te noteren, die niets opleverde. Een kwartier later was het wél raak, maar deze treffer werd na een vlagsignaal van de grensrechter geannuleerd wegens buitenspel. Hulsterloo leek de eerste helft zonder schade af te sluiten, maar in de slotfase ging het alsnog mis. Doelman Thomas Bogaert koos de goede hoek, maar was toch kansloos op de keihard ingeschoten strafschop van Aaron Dekkers: 0-1.

De tweede helft kenmerkte zich door een fiks aantal glijpartijen. Meest vermeldenswaard was nog de inzet van de bij de bezoekers ingevallen jeugdspeler Pieter van Eijk waarmee hij de beide palen raakte. Tússen de palen ging echter geen bal meer, waardoor Hulsterloo met opgeheven hoofd afscheid nam van het bekertoernooi: 0-1.

  1. Bij Hoek weten ze wat de wensen zijn van Lieven Gevaert
    PREMIUM

    Bij Hoek weten ze wat de wensen zijn van Lieven Gevaert

    HOEK - Naast de trainingen die hij deze week verzorgde, voerde Lieven Gevaert de afgelopen dagen ook meerdere gesprekken. Met Nico Boussen, voorzitter van de sponsorstichting, sprak hij onder meer over de voorwaarden om langer bij Hoek te blijven. En met Jacky Lambert en Ferdie Hermans, die deel uitmaken van de technische commissie, vond onder meer een evaluatie van de selectie plaats. ,,Het waren vruchtbare gesprekken’’, vertelde de Belgische trainer.